Uslovi rezervacije

Uslovi rezervacije

USLOVI REZERVACIJE

Rezervacije primamo unapred, a samu potvrdu dolaska 2-3 dana pred planirani dolazak. Ukoliko otkazujete dolazak, molimo Vas da to učinite blagovremeno.

POSEBNA NAZNAKA: NE PRIMAMO UJEDLJIVE I NEPRISTUPAČNE KUĆNE LJUBIMCE.

Ukoliko mi dolazimo po vašeg ljubimca, neophodna je prethodna najava, kao i dogovor za termin dolaska i/ili povratka, jer vreme se organizuje prema našim dnevnim aktivnostima. Unapred Vas molimo da se pridržavate dogovorenog vremena Vašeg dolaska (ukoliko Vi dovodite Vašeg ljubimca) kod nas, a ako dodje do iznenadne promene, obavestite nas!

NEOPHODNA DOKUMENTACIJA NA UVID PRILIKOM DOLASKA

1. Dokaz o redovnoj vakcinaciji – besnilo, hepatitis, parvovirus, parainfluenca

2. podatak da li je ljubimac bolovao od nečega i od čega

3. Ukoliko ljubimac prima terapiju, neophodno je poneti lekove (dovoljnu količinu za perod boravka kod nas), kao i potrebne suplemente hrani

4. Dokaz da je zaštićen od ekto i endo parazita, kada i kojim preparatom. Ukoliko nije, mi to možemo uraditi za Vas (naplaćujemo i te usluge) i u slučaju da Vi to ne želite - to ide na vašu odgovornost.

5. Navesti osobu za kontakt i njene podatke

6. Podaci o veterinaru koji je zadužen za Vašeg ljubimca Obavezno obezbedite dovoljno hrane za boravak vašeg ljubimca. Možete pripremiti igračke, peškiriće, prostirke, ali se nemojte iznenaditi ukoliko ih Vaš ljubimac uništi. Ovo je ipak nova sredina za njega, i može se ponašati drugačije. Iznenadne promene u ishrani mogu dovesti do disbalansa metabolizma Vaše kuce, zbog toga mi insistiramo da vlasnik donese uobičajenu hranu, da bi dnevni ritual ishrane ostao nepromenjen.

KAKO SE PONAŠATI NA DAN DOLASKA PSA KOD NAS

- Posvetite dovoljno vremena prilikom dolaska radi uzimanja potrebnih podataka i razgovora o Vašem ljubimcu. Životinje su veoma osetljive na promene našeg ponašanja i osećanja. Ukoliko ste pod stresom i uznemireni, Vaš ljubimac može projektovati iste emocije!

- Nemojte hraniti kucu četiri sata pred dolazak u hotel, jer je nova sredina veliko uzbuđenje za njega i može doći do stomačne uznemirenosti, dijareje, povraćanja ili nečega još goreg

- Opustite se – Vaš ljubimac je u veoma dobrim rukama i bezbednom okruženju ispunjenom ljubavlju.

NAPOMENE:

- plaća se prvi i poslednji dan boravka Vašeg ljubimca bez obzira na vreme prijema i odjave boravka

- mogućnost plaćanja gotovinom, ili ukoliko je na račun firme uplatu izvršiti 2-3 dana pre prijema Vašeg ljubimca (svrha plaćanja: usluge) i ponesite/spremite priznanicu za dan prijema

- ukoliko je kraći period boravka od predviđenog, obavestite nas na vreme o izmenama

- za duži vremenski period moguć je dogovor uz povoljnije cene boravka. Isto važi i za slučaj ako imate više od jednog psa kod nas.

- Svakog dana možete dobijati update o svom ljubimcu sms-om, telefonom ili e- mailom.

ZA SVE INFORMACIJE I CENE POZOVITE U PSEĆE CARSTVO I ISPLANIRAJTE SVOJE I DANE VAŠEG LJUBIMCA BEZ STRESA!