Odgajivačnica Coral Empire

Kako je sve počelo

Ljubav prema rasi koju uzgajamo nastala je pre desetak godina, kada smo na nekoliko dana čuvali jednu pudlu i zaljubili se u ovu rasu. Jednog dana se naš mađarski pulin razboleo posle 11 godina života i morali smo da ga uspavamo.

Prazninu u našim životima, koji je ostavio prethodni ljubimac, o kojem smo brinuli kao da je član porodice, a koji je dobijao svu potrebnu pažnju i ljubav i imao svoju kućicu i našem dvorištu, popunila je radošću Megi. Našu prvu pudlu nabavili smo pre 12 godina i tada je pas prvi put prešao preko praga naše kuće. Nismo znali mnogo o pudlama, ali za veoma kratko vreme shvatili smo da je Megi veoma inteligentan pas, koji pruža ljubav bez granice, nemaju miris specifičan za pse i ne linjaju se, nisu lajavi. Zbog toga smo rešili da se posvetimo ovoj rasi mnogo više.

Našu curu smo prvi put parili kada je imala tri godine i dobili smo jednu od najtrofejnijih ženki u našoj odgajivačnici - Kibby SRK of Coral Empire. Potom smo uvezli mužjaka iz odgajivačnice Mon Lami, poznate u Hrvatskoj, vlasnika Zdenka Rončevića. Posle toga smo i zvanično registrovali našu odgajivačnicu Coral Empire pod brojem FCI 5986.

Odgajivačnica

Pudle prosto obožavamo i pažljivo radimo na odabiru kvalitetnih krvnih linija. Naš odgoj se bazira na kvalitetnim i uspešnim izložbenim psima, a dokaz kvaliteta su upravo uspesi naših pasa i u zemlji i u inostranstvu.

U kontaktu sa novim vlasnicima pasa iz naše odgajivačnice ostajemo do menjanja prvih zubića (oko 4-5 meseci) ili dok god oni to žele, pa svakodnevno dobijamo slike naših pasa u svojim novim domovima. To su reči i slike koje svakom pravom odgajivaču mnogo znače i daju podršku da ono što radi, radi kako treba. Mi dajemo sve od sebe da kvalitetom, a ne kvantitetom, budemo ispred drugih .

Mnogo truda i zalaganja treba da bi podigli svest o tome kako pravi predstavnik ove prelepe rase treba da izgleda, koje su njene karakteristike i upravo je zato naša odgajivačnica uvek otvorena da primi one koji žele da se upoznaju sa ovom rasom i dobiju prave informacije na pravom mestu, da vide naše pse i da na taj način odluče da li je to pravi pas i za njih . Misija odgajivača bi i trebala da bude da rasu približi potencijalnim budućim vlasnicima i da na taj način oni odaberu upravo ono šta žele.

Nagrade koje smo osvojili

Izložbe

Naši Psi

Naše Bebe

Druženje i svašta nešto

Povežite se sa našom odgajivačnicom na facebook i instagram stranici