Pseće carstvo

O nama

Osnovani smo u aprilu 2018. godine, ali možemo slobodno reći da se ljubimcima bavimo već dugo. Ovaj posao smo ranije nazivali hobijem, uživanjem i zabavom. Svu ljubav prema psima uložili smo u osmišljavanje i opremanje objekta, koji će svojim izgledom i opremom zadovoljiti naše ideje i vaše potrebe, a pre svega biti bezbedan i siguran za boravak svakom našem gostu. Naš objekat je pod stalnim video nadzorom, kako unutrašnjost prostorija gde borave psi kada je period odmora ili lošeg vremena tako i spoljašnji prostor namenjen za igru i zabavu.


Dogs empire smeštaj za pse nudi uslugu čuvanja pasa manjih rasa do 10 kg na sat ili dan, pri čemu ostaju kod nas sa ili bez noćenja. Mogu se dogovoriti različite opcije boravka: više dana, nedelja ili nekoliko sati tokom nedelje, nakon kojih vi dolazite po svog ljubimca ili možemo mi doći po njega u dogovoreno vreme. Takodje kao i skoro svaki hotel za ljude tako i mi u našem hotelu nudimo i usluge grooming salona, salona za ulepšavanje pasa kako za korisnike hotela tako i druge klijente. Obezbedili smo i Live Stream kojem možete da pristupite gde god da se nalazite, i da vidite šta Vaš najbolji prijatelj radi.

  • Misija

    Svojom ponudom želimo samo najbolje za vaše ljubimce. Nudimo kvalitetnu brigu i uslugu kao i iskusne i brižne stručnjake. Naš objekat je prilagođen za njih, a naša misija je da na jednom mestu vlasnicima pružimo kompletnu uslugu.
  • Vizija

    Naša vizija je da svaki ljubimac zaslužuje najbolje. Visoki standardi potrebni su da ljubimci budu opušeni i razigrani i kada su na nepoznatom terenu i da povratak u naš hotel ne bude trauma, već radost.
  • Ciljevi

    Želimo da budemo broj 1 među hotelima za pse, da unapređujemo naše usluge i da idemo u korak sa vremenom i novim tehnologijama, a da standardi koje postavljamo budu standardi za sve hotele i smeštaje za pse u okolini.